Apr
5

Azi e ziua ta batrane

Da astazi 5 aprilie este ziua mea. Implinesc 26 de ani :(

Pentru mine este ceva psihologic. Deja simt ca mi se duce dracu viata :) Mai sunt maxim 5 ani si trebuie sa ma gandesc deja la casatorii, copii etc. Probleme destea nasoale din viata :)

Nu stiu voi cum va simtiti de ziua voastra dar eu sunt tare trist ca a mai trecut un an din viata mea. Eeeeee asta este, anii trec si noi nu stim cum sa ne bucuram cat mai mult de perioada tineretii. Mai am deja 4 ani ani si ajung la 30….. mi groaza cand ma gandesc :)

De la ziua mea cand am implinit 19 ani ascult in fiecare an o melodie … si o las mai jos sa o auziti si voi.

Dar sa trecem peste amaraciunea ca trec aniii si sa ne gandim si la partea buna …e ziua mea? E chef de Chef :) Cand? Secret. Dar o sa va pun poze de la chef aici pe blog.

O zi buna dragilor si la multi ani mie :)


SIMI DEAC -AZI E ZIUA TA BATRANE

3 Comments to “Azi e ziua ta batrane”

  • danutza 4 aprilie 2011 la 22:45

    la multi ani!!! si nu fi trist k a mai trecut un an, cine va primi toate cadourile???danutz:*:*..sanatate si fericire cu autocaru( mai modern asa)..si vineri chefu cel mare:P

  • Deni 5 aprilie 2011 la 7:26

    Nu fi trist iubirea mea si ce dak a mai trecut un an…esti mai experimentat ;;) e de bine :D . La multi ani, incep eu azi cu sirul cadourilor….daca reusesc sa te trezesc :))

  • dani 5 aprilie 2011 la 20:09

    la multi ani…si ca sa vezi ce prieteni ai…o sa venim in mod special…pentru tine …de la craiova…:P…ramane valabila oferta cu vinul oltenesc…apropo…LA MULTI ANI…sa fi fericit

Post comment

Reteaua Xpose Media

Articole recente

Mai Citesc

Sondaj