Ian
20

Batjocura şi umilinţa de a fi român

Dupa toata evenimentele si protestele din ultima perioada, cred ca au fost lamurite multe aspecte din punct de vedere a ce inseamna sa fi cetatean român.

Desi traim intr-o tara democrata, suntem supusi unor abuzuri pe care le vezi doar prin tarile africane, legea este calcata in picioare si batjocorita chiar de cei care trebuie sa o apere si majoritatea romanilor nu mai inteleg cu cine sa tina in tara asta, totul este un haos total si bine controlat de cine mai exact?

De la revolutia din “89 sa tot discutat pe seama romanilor ca nu au caracter, ca nu ies in strada sa ia atitudine promt impotriva abuzurilor facute de catre statul roman, de politicieni, de politie etc. etc. , mai pe scurt de tot ce se intampla in tara noastra draga.

Pe 14 ianuarie 2012, cateva zeci-sute cat o fi relatat presa, de tineri au luat atitudine in Bucuresti in timpul protestelor Anti Guvernamentale. Acestia nu au acceptat batjocura tratamentului abuziv al jandarmilor, tratati cu violenta au raspuns cu violenta. Ce s-a intamplat mai departe cred ca toata lumea stie…Aici apare partea interesata, daca pana acuma se vorbea ca nimeni nu ia atitudine cum iau de exemplu grecii, englezii, italienii care ar iesii in strada si sa faca prapad pentru chestii mult mai simple referitor la abuzurile ce se intampla in tara noastra, hopa Mitica, toti acesi tineri sunt catalogati HULIGANI, ca din 47862378462134 de proteste pasnice organizate de 22 de ani in Romania vo bagat Papa de la Roma in seama nu?

Indiferent ce protest sa facut pasnic in Romania si indiferent cate zeci de mii de bosorogi si sarantoci au fost adusi intotdeuna de opozitie, pe  politicienii din Romania i-a durut in basca , asta sa fie clar pentru INCOMPETENTII care nu inteleg ca de 22 de ani este tot o batjocura, suntem tratati cu batjocura si o sa fim tratati cu batjocura daca noi nu o sa luam atitudine . A fost prima data cand un protest organizat vreodata in Romania a avut efect direct politic , aici ma refer la urmatorul aspect:

“Ghici cine se întoarce la Ministerul Sănătăţii”: Raed Arafat îşi reaia postul în guvern şi va lucra la noul proiect de lege :
http://cursdeguvernare.ro/basescu-si-boc-la-loc-comanda-raed-arafat-se-intoarce-ca-subsecretar-de-stat-la-ms.html

Acei tineri care au luat aceasta atitudine, nu au fost doar suporteri ai echipei de fotbal si cine vrea cu adevarat sa se informeze pot cauta pe internet articole mai concrete pe aceasta tema si sa se convinga, si cine ii acuza pe acest tineri ca sunt niste Huligani, sa gaseasca ei o cale mai buna de a ne arata durerea din suflet care o avem noi Romanii fata de clasa politica din Romania.

Televiziuni contolate de grupuri de interese care nu au scos deloc in evidenta ca populatia in toate orasele tarii au iesit ca nu mai suporta batjocura intregii clase politice, nu neaparat doar a lui Basescu si PDL. USL-ul este aceeasi mancare de peste ca PDL-ul.

Romania stat politienesc !!!!

DINTRE ATRIBUŢIILE JANDARMERIEI ROMÂNE:

Jandarmeria Română este instituţia specializată a statului, cu statut militar, componentă a Ministerului Administraţiei şi Internelor, care exercită, în condiţiile legii, atribuţiile ce îi revin cu privire la: apărarea ordinii şi liniştii publice, a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, a proprietăţii publice şi private, la prevenirea şi descoperirea infracţiunilor şi a altor încălcări ale legilor în vigoare, precum şi la protecţia instituţiilor fundamentale ale statului şi combaterea actelor de terorism.

In urma protestelor din capitala, jandarmeria a incalcat foarte grav atributile sale, creand haos si batjocura in randul manifestantilor prezenti la miting. Au batut tot ce era posibil, de la batrani, oameni cazuti pe jos in anbuscade, jurnalisti, copii si femei…asta e datoria “Jandarmeriei Romane”

Cititi urmatorul articol cutremator despre abuzurile fectuate de catre jandarmeria Romana:

Jandarmii bat cu cruzime protestatarii anti Basescu

Si mai sunt si altele de citit si care demonstreaza abuzurile create. Ce dovezi mai trebuie sa se faca dreptate in Romania?

Mărturie de jandarm: “Bătaie nu, că ne-a văzut destul ieri presa” (VIDEO)

Imagini SOCANTE – Proteste si lupte de strada

Manifestatii de protest anti Basescu – Arestari si violente ale jandarmilor

Jandarmii ameninta manifestantii pro Arafat – SMURD si anti Basescu

Diversiune împotriva suporterilor

Daca sunteti satui de batjocura si umilinta luati atitudine in strada alaturi de cei care protesteaza.

USL & PDL = Aceasi minzerie

Jandarmeria Romana = Adunatura de incompetenti

 

 

1 Comment to “Batjocura şi umilinţa de a fi român”

Post comment

Reteaua Xpose Media

Articole recente

Mai Citesc

Sondaj