Ian
4

Cei care cred in proiectul Rosia Montana nu-si iubesc tara si oamenii ei.

Urmareste acest material si da-l mai departe !
Maine va fi prea tarziu !

Banditii si vânzătorii de Tara, criticati de realizatorii acestui videoclip american despre ROSIA MONTANA


5 Comments to “Cei care cred in proiectul Rosia Montana nu-si iubesc tara si oamenii ei.”

 • Raluca 5 ianuarie 2012 la 14:10

  Mai degraba cine nu isi iubeste tara este cel care nu vrea sa faca nimic pentru ea. Protestele si alte mijloace folosite de cei care nu vor inceperea proiectului sunt niste lasi , care nu au facut nimic si nici nu vor face ceva pentru oamenii de acolo precum si pentru reabilitarea zonei care se afla intr-o situatie jalnica de mai mult de 10 ani.

  • Valentin 6 ianuarie 2012 la 10:10

   Oamenii de acolo pot sa se mute daca nu le e bine, ca nu sunt iobagi. Numai daca nu vrei, nu muncesti in tara asta sau in Europa.

  • Iulian 6 ianuarie 2012 la 22:00

   draga raluca mi se pare ca nu sti ce vorbesti…sunt de acord sa se faca extractele alea de aur dar intr-un singur fel… sa fie extrase de statul roman si sa fie singurul beneficiar…si sa se faca tot posibilul sa nu “deranjeze” natura si mediul inconjurator…dar tu habar nu ai cine este aceasta firma Canadiana care peste tot a mers numai si a distrus,…promit ca iti caut documentarul ca sa vezi ce au facut in africa…dar presupun ca tu esti una din acele persoane fustrate de viatza care o duce…daca vrei o schimbare in tara asta trebuie sa fim toti cinstiti si toti corecti… nu tu furi si eu sunt cinstit sau eu fur si tu esti cinstita… ca nu merge asa…toti cinstiti ca asa facem treaba…in rest se alege praful de noi… asa ca nu mai veni cu comentari ca nu esti desteapta deloc…

 • Raluca 6 ianuarie 2012 la 7:24

  Oamenii de acolo ar putea munci, intr-adevar, daca Consiliul Local nu ar fi declarat zona mono-industriala. Asa ca… RMGC este solutia pt. localnici.. pt. ca in alta parte nu au unde munci, intru-cat, cum spuneam mai sus, Primaria nu permite functionarea altor firme decat celor de la RMGC. Asa ca… spor la hamalit!

 • Calatori Domnului 30 ianuarie 2012 la 16:41

  Rosia Montana este pamant romanesc, iar aurul de acolo este mostenit de la stramosi nostri daci, Dumnezeu nu v-a ierta pe cei care vor sa fure aurul nostru, mai devreme sau mai tarziu vor plati.

Post comment

Reteaua Xpose Media

Articole recente

Mai Citesc

Sondaj