Mar
1

Marturii Nunta si Marturii Botez

De curand sa lansat site-ul unicului producator de marturii nunta si botez din judetul Sibiu.

Cei care urmeaza sa se casatoreasca sau asteapta un bebelus se pot bucura de acest privilegiu de a comanda chiar din orasul lor aceste marturii.

Pentru a vedea intreaga gama de marturii botez si nunta puteti accesa site-ul www.marturiipentrununta.ro , comenzile le puteti face telefonic la numarul 0742 386 931 sau direct prin formularul de pe site. Pentru mai multe detalii puteti comunica si prin intermediul messengerului pe id-ul : marturiinuntaro

Marturiile de nunta sunt mici cadouri sau atentii  pe care mirii tineri casatoriti le ofera invitatilor la nunta. In majoritatea cazurilor marturiile sunt inmanate invitatilor personal de miri la sfarsitul nuntii, celor prezenti.

Descriere Magazin Online:

Magazin online de marturii ! Oferim o gama diversificata de marturii pentru Nunta si Botez. Marturiile noastre sunt deosebite si pot fi personalizate dupa cele mai exigente preferintele . Marturiile noastre sunt pentru orice buzunar !
Curierul in SIBIU si AVRIG sunt GRATUITE . Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic pe numarul 0742 386 931

Post comment

Reteaua Xpose Media

Articole recente

Mai Citesc

Sondaj