Mar
21

Romanian national Security

“Poporul român nu mai întoarce celălalt obraz” – asa suna un mesaj al unor hackerii care se numesc “Romanian national Security” .

Despre ce este vorba mai exact? O sa va redau o stire postata de Realitatea Tv pe site-ul lor:

Hackerii atacă Ungaria cu mesaje şovine in limba română. 

Un text în limba română a apărut duminică pe site-ul cotidianului Magyar Hirlap, au declarat editorii acestuia, care s-au declarat “şocaţi” de ura şovină exprimată de mesaj, relatează MTI. Mesajul a venit ca răspuns la spânzurarea unui manechin reprezentându-l pe Avram Iancu de către Csibi Barna, un lider al Gărzii Secuiesti.

“Editorii Magyar Hirlap au citit textul în limba română postat pe pagina noastră de start duminică dimineaţă, şocaţi”, au declarat aceştia pentru MTI. Textul era scris în cea mai “pură tradiţie şovină”, exprimând “o frustrare gravă” şi purtând o menţiune a morţii lui Marian Cozma, au declarat aceştia, afirmând că mesajul le-a “întors stomacul pe dos”.

Cozma, un jucător de handbal român de la echipa ungară MKB Veszprem, a murit după ce a fost înjunghiat în faţa unui club din Veszprem, în februarie 2009.

Portalul de Internet ungar Index.hu susţine că atacul asupra site-ului cotidianului Magyar Hirlap este probabil opera grupului naţionalist român de hackeri Securitatea Naţională Română, care a atacat şi site-urile italiene RAI, La Stampa şi Corriere della Sera, precum şi pe cel al cotidianului francez Le Monde.

Site-ul cotidianului Magyar Hirlap  funcţiona în cursul după-amiezii.

Iată mesajul integral

„V-aţi înşelat crezând că la o palmă dată istoriei şi poporului Român (15.03.2011) noi vom întoarce şi celălalt obraz. Conştiinţa naţională ne obligă să luăm măsurile morale pentru ca Eroii Neamului Român să se odihnească în continuare în linişte. I-ati inviat din somnul lor cel vesnic pentru a-i defaima, le-ati profanat mormantul prin dezinformare, si i-ati “spanzurat” crezand in falsa razbunare. Acesta este raspunsul dat celor care au uitat ca maghiarii reprezinta o minoritate in Romania, celor care inca nu au realizat ca Mihai Eminescu este pretuit la rangul de simbol national, si celor care mai au curaj sa ne tina in propria tara prelegeri de pedeapsa si onoare cand noi inca nu ne-am vindecat durerea sufleteasca de la pierderea unui campion: Marian Cozma. Odihneasca-se in pace.

Nu vom uita şi nu vom ierta. Puneţi-ne răbdarea la încercare!

Dumnezeu sa fie milostiv cu sufletele voastre. Asa patesc toti cei care gresesc impotriva natiunii romane“.
“…Nepricopsitii nu pot intelege
Ca nu-i Ardealul un tinut de robi,
El simte si vorbeste romaneste
si nu asteapta legi de la neghiobi”
A doua scrisoare catre Avram Iancu
Adrian Paunescu

si un articol de pe Cotidianul.ro:

Hackerii români au spart site-urile publicaţiilor ungureşti 

Câţiva hackeri români au plănuit o răzbunare inedită în urma gestului unui cetăţean maghiar, care a spânzurat o păpuşă cu chipul lui Avram Iancu. Românii au spart mai multe site-uri ale televiziunilor şi publicaţiilor importante de la Budapesta.

Vizitatorii paginilor de internet erau întâmpinaţi cu mesajul: poporul român nu va mai întoarce şi celălalt obraz, urmat de patru versuri despre Avram Iancu ale poetului Adrian Păunescu.

Gruparea de hackeri Romanian National Security a spart site-urile publicaţiilor şi televiziunilor TV 2, Budapest Times, Magyarhirlap şi Echotv.

Vizitatorii erau întâmpinaţi cu un mesaj în limba română care făcea referire la evenimentul de la Miercurea Ciuc, în care extremistul Csibi Barna a spânzurat simbolic o păpuşă care îl întruchipa pe Avram Iancu, chiar de ziua maghiarilor, informează Antena3.

 

Am rascolit unpic internetul sa caut ceva mai multe informatii despre acestia si am descoperit ca au chiar propriul site . Site-ul este : http://www.romaniannationalsecurity.com/

Acestia nu sunt la prima abatere. Au mai spart in trecut si alte site-uri din Italia si Anglia care au adus jigniri natiunii romane. Daca dati o cautare pe google puteti gasii articole si de alte ispravi ale lor.

Parerea mea? Tot respectul. Desi unii o sa se repeada sa ii acuze de modul lor de a aborda lucrurile . Putem sa ii numim haiducii Romaniei :) . Mai jos gasiti mesajul postat pe site-urile unguresti.

2 Comments to “Romanian national Security”

  • ionut 21 martie 2011 la 2:39

    Cum sa toleram manifestatii anti-romanesti in Romania? Eu ii sustin in totalitate pe haiduci!

  • chirca 28 martie 2011 la 19:38

    bozgorii futule neamun gura, cum o zis VADIM bagajul si al tren ori la parete impuscati, la cate drepturi au la noi in tara tot mai fac tamtam , romanilor nostrii leau schimbat numele cu totul , romanii nostri in alte tari nu au atatea drepturi ca bozgorii astia imputiti . uitativa ce a facut in romania cand au intra http://www.youtube.com/watch?v=mhTREs3cuTM merita vazut documentarul , e o istori ascunsa ,

Post comment

Reteaua Xpose Media

Articole recente

Mai Citesc

Sondaj